۱۴۰۰/۰۴/۱۵ ۰۰:۰۰
دانشجوی گرامی لطفا جهت شرکت در آزمون پایان ترم که به صورت مجازی برگزار میگردد به نکات زیر توجه فرمایید:

۱-طبق شیوه نامه آزمونهای آنلاین نسبت به تهیه دستگاه و اینترنت مناسب جهت حضور در آزمون در ساعت مقرر اقدام فرمایید.

۲-با توجه به قطعی برق در زمانهای متفاوت از دستگاه و اینترنتی استفاده نمایید که در صورت قطعی برق آزمون شما دچار اختلال نگردد.

۳- ۲۴ ساعت قبل ازشروع آزمون با ورود به سامانه فرادید به آدرسwww. faradid.yums.ac.ir نسبت بارگزاری آزمون خود اطمینان حاصل فرمایید.لازم به ذکر است  که نام کاربری ، شماره دانشجویی  و پسورد، کد ملی شما می باشد.

۴-به منظور سهولت در انتخاب گزینه صحیح  Browser خود را بروز رسانی نمایید و در قسمت تنظیمات Browser خود گزینه Desktop siteرا فعال کنید .

۵-با توجه به اینکه ipدستگاه الکترونیکی شما در سامانه ثبت میگردد، لطفابرای هر آزمون تنها و تنها از یک دستگاه، یک اینترنت و  یک Browser استفاده فرمایید و حین آزمون از جابجایی دستگاه یا جابجایی اینترنت و یا باز کردن بیش از یک Browser به طور همزمان جدا خودداری نمایید‌.

۶-در صورت بروز خطا حین آزمون پس از تهیه عکس یا فیلم از آن، با کارشناس آزمون دانشکده خود که شماره تماس آنها در قسمت تماس با ما  یا قسمت اخبار و اطلاعیه در سامانه فرادید ثبت شده است، تماس حاصل فرمایید و مشکل خود را به ایشان اطلاع دهید.درصورت عدم پاسخگویی کارشناس دانشکده با کارشناسان مرکز  آزمون تماس حاصل فرمایید.

۷-جهت رسیدگی به اعتراضات دانشجویی در خصوص آزمون ها درخواست خود را برای کارشناس دانشکده ارسال نمایید تا پس از ارجاع به مرکز آزمون و گزارشگیری از سامانه ، در جلسه ارزیابی و رسیدگی به اعتراضات ، مطرح و نسبت به آن تصمیم گیری گردد.

مرکز آزمون و آموزش مجازی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج